‘Riverdale’: L’Archie, la Betty i en Jughead tenen superpoders, l’Abigail torna i la Veronica es venja del seu pare

Anàlisis dels capítols 6 i 7 de la sisena temporada

Després dels successos de la realitat alterna Rivervale, que es va crear després de l’explosió provocada per en Hiram Lodge (Mark Consuelos) i la maledicció de la Cheryl (Madelaine Petsch), tot el que va passar dins d’aquella realitat, té unes conseqüències a l’original.

Tot va començar quan la Betty (Lili Reinhart) i l’Archie (KJ Apa), l’actual parella coneguda com a Barchie, estaven a l’habitació de l’Archie. De sobte, van començar a sentir un soroll semblant a un rellotge, que provenia de sota el llit. La Betty va rebre una trucada on li deien que sortís corrents, que hi havia una bomba sota el seu llit. Ells van sortir i van sobreviure.

Durant l’episodi, mentre treballen o es troben a diferents llocs, comencen a experimentar coses que mai havien experimentat. La Betty, al sortir de l’habitació de l’hospital, es creua amb un infermer al passadís, i el al voltant d’una atmosfera vermella, poques hores després una infermera es assesinada.

Després, a la feina, en Glen, l’ex-parella de la Betty, la va intentar agredir, però abans que ho intentés, la Betty va veure la mateixa atmosfera que havia vist abans a l’hospital. Després, l’assassí conegut com l’escombriaire, va matar en Glen.

L’Archie, durant els dos episodis, va experimentant que és impenetrable, per lo qual s’enfrenta als ”Ghoulies” i els guanya. L’escombriaire s’infiltra com un dels ajudants per reconstruir la casa i descobreix lo que vulnerable a l’Archie per així matar-lo. A l’intentar-ho és interromput pel gos de l’Archie, el qual te molta força.

La nana Rose, transfereix l’ànima de la Abigail al cos de la Cheryl, per tal de recuperar Riverdale, Abigail es troba amb la Toni Topaz (Vanessa Morgan), s’enamora d’ella i intenta conquistar-la, però descobreix una cosa que la impacta. La Veronica (Camila Mendes) envia un sicari per matar en Hiram, com a venjança per intentar matar els seus amics, el seu pare mort, i celebren el funeral on tota la família Lodge hi assisteix, Hermione (Marisol Nichols) torna a connectar amb la Veronica. En Jughead (Cole Sprouse) amb l’ajuda de la Tabitha (Erinn Westbrook), comença a adaptar-se a ser sord, quan de sobte en Jughead torna a escoltar, però no les veus sinó els pensaments. La Betty decideix anar-se’n per poc temps de Riverdale per tal que l’escombriaire la segueix-hi.