Recuperem el Sant Jordi 2022 al carrer

Després de dos anys de pandèmia torna la Diada de Sant Jordi al carrer

Després de dos anys de pandèmia per la Covid-19, en què la Diada de Sant Jordi s’havia vist afectada per les seves restriccions, Catalunya tornarà a celebrar i gaudir d’un Sant Jordi que recupera la seva normalitat.

La festa del patró nacional de Catalunya és un diada que es celebra d’una forma molt especial als carrers i places de Girona. Es poden trobar llibres i roses a tots els racons de la ciutat i moltes persones surten a passejar pels carrers. Durant tota la jornada s’han previst activitats diverses, a més de les tradicionals signatures de llibres per part dels autors i autores.

Degut a la probabilitat de pluja per aquest dissabte dia 23 d’abril, l’Ajuntament de Girona, a petició del gremi de llibreries de la ciutat, ha decidit traslladar la fira de Sant Jordi al Palau Firal.

Aquesta decisió em provoca pensaments contradictoris, ja que per una banda penso que és una bona decisió. Malgrat plogui es podrà celebrar la fira, però per altra banda em sap greu no recuperar del tot la normalitat podent gaudir de la diada passejant pels carrers de la ciutat.

De totes maneres, espero que sigui una gran Diada de Sant Jordi i que totes i tots la puguem gaudir molt regalant llibres i roses a les nostres persones mes estimades.