/

Recomanacions de sèries per veure si ets un alumne estressat

El món acadèmic no és fàcil, i el que abans fèiem amb tanta normalitat com mirar una sèrie, s’ha convertit en un aspecte molt complicada. Entre els extraescolars, els deures i els exàmens, no tenim temps a dur a terme un dels nostres hobbies preferits. Per això, us porto les tres millors sèries per veure si no tens gaire temps.

He fet la llista tenint en compte la duració dels capítols, la importància de la trama i si són realment interessants o no.

‘Modern Family’

La primera sèrie ha de ser el nostre “sitcom” americà preferit: Modern Family. Aquesta sèrie d’11 temporades és perfecte per riure una estona. Els capítols són d’uns 20 minuts i tracta d’una típica família i totes les situacions quotidianes que viuen. La sèrie aconsegueix plasmar a la perfecció la vida corrent, però amb un toc humorístic que fa que no deixis de mirar-la.

Tràiler

‘The good place’

La segona és The Good Place, i és per aquells que prefereixen una mica més d’emoció i una trama un pel més complicada. Els capítols continuen sent curts, però s’afegeixen girs inesperats, personatges rodons i un fil que et fa enganxar a la pantalla. Tot i això no perd l’estil característic dels “sitcoms” i fa que puguis veure a trossos, de tant en tant.

Tràiler

‘Greenhouse Academy’

L’última, però no menys important, és Greenhouse Academy, una sèrie americana, bastant curta, ràpida i sobretot amb molt bona trama. És molt entretinguda i aconsegueix enganxar-te a la pantalla. Aquesta necessita una mica més d’atenció, tot i que els resums de cada capítol et permeten no perdre el fil de la sèrie.

Tràiler