Què passarà quan la Reina Isabel II ja no estigui entre nosaltres?

L’Operació London Bridge dona detalls del que passarà quan mori la reina d’Anglaterra

Tots coneixem Isabel II, l’actual reina d’Anglaterra, que és estimada per tots els seus habitants. Però tristament som humans i no podem durar per sempre, per això el seu país ja té un protocol per afrontar les conseqüències que poden esdevenir després de la seva mort.

Aquest procés anomenat “Operació London Bridge” ens parla de què el primer en ser informat seria el primer ministre, actualment Boris Johnson, i tot el seu equip ministerial. Després s’emetrà un comunicat oficial per informar sobre el fet de forma pública.

Quan passi això, els carrers i el Palau d’Anglaterra estaran amb un to fúnebre i òbviament la notícia serà la més important de tot el món, i tot això en només un dia. 

L’endemà de la seva mort serà proclamat el rei Carlos com a hereu del tro i com a soberà d’Anglaterra. Així mateix, el rei donarà una gira per totes les ciutats del Regne Unit per parlar sobre el problema i familiaritzar a la gent amb la situació.

Al següents dies es durà a terme l’Óperació León. Consisteix en fer una processió en el que es podrà veure com l’ataud de la reina serà traslladat cap al Palau de Westminster. 

Finalment, s’acabarà tot amb el funeral de la reina Isabel II.