Marc Muñoz, Miquel Wenjie i Aleix Hernàndez
Per gestar una notícia com aquesta es necessita ésser conscient que, la nostra generació, està embaucada en una xarxa de pantalles i distraccions que no ens permeten nutrir-nos de testimonis de la vida, és a dir, autors. D’aquesta manera es dóna que els que segueixen aquest hàbit siguin classificats apart com a forma de despreci degut a no seguir les tendències actuals.
Per això ens agradaria conscienciar al públic sobre el problema, i quina millor manera que exposar-ho que aportant solucions i opcions.
Però primer, a què es deu que els adolescents prefereixin les pantalles a els llibres físics?
Això és degut a que les pantalles generen components químics com la dopamina que provoca una sensació de dependència descomunal, i per tant al poder triar entre un llibre i una pantalla, un adolescent no dubta en escollir la segona opció.
Per tant, per fi, heus aquí una llista dels llibres que personalment pensem que tota persona hauría de llegir alguna vegada durant la seva vida.
El nen amb el pijama de ratlles
Una història verídica amb un transfons reflexiu molt bèstia, situada a la Polònia alemanya de la segona guerra mundial, més concretament, Auschwitz.

El diari d’Anna Frank
Un llibre que si es mescla amb l’empatía pot provocar un quadre d’emocions monumental a l’autor. La mancança de llibertat i la represió de sentiments són les bases del que és una obra d’art verídica. També situada a la segona guerra mundial, però aquesta vegada, a Països Baixos.

L’art de la senzillesa
Per donar una pausa a la teva vida, llegeix aquesta obra zen dedicada a la felicitat i ordre segons Shunmyo Masuno. Aquest mestre zen t’aporta 100 lliçons d’or totalment aplicables per a qualsevol estil de vida.

L’ Estudi de la Xina
El major recull del camp de la nutrició creada per T. Colin Campbell i el seu fill Thomas. Serveix pels que vulguin cambiar els seus hàbits alimenticis i la seva manera de veure el menjar i la cultura que l’envolta. Bàsicament és el major cau d’ informació nutricional.

Wonder
Sembla molt fàcil recomanar aquest llibre, però no ho hes tant si vosaltres, lectors, no sabeu apreciar la profunditat de l’argument de Wonder. La discriminació física i la reclusió social són presents en totes les parts del llibre com a manifest de crítica.

Fins aquí el nostre especial de Sant Jordi, des de l’equip de redactors del Bell-lloc Report esperem que disfrutin aquest article tant com els catalans aquesta diada.