Poadcast, la que serà la nova ràdio

La ràdio és el principal mitjà de comunicació de la gent entre els pobles, i cada cop van evolucionant per fer de la ràdio un mitjà per a totes les edats.

Les ràdios municipals són els mitjans de comunicació més popular en els pobles, ja que són finançades per l’ajuntament, i per això, la gran majoria de les viles compten amb aquest punt d’informació, que serà, com a mínim, local.

Avui, ens ajuda en Mateu Ciurana, un home de cultura que ha fet múltiples curts i que fa poc va publicar el seu segon llibre. També treballa en la ràdio local de Caldes i en la jornada d’avui ens comenta què significa treballar en una ràdio i quins objectius es plantegen.

En Mateu comenta que les ràdios locals intenten atreure més l’atenció dels joves, intentant fer el que ells fan sovint, però amb mitjans de comunicació més populars. Intenten aplicar els seus programes de cultura en podcast. De fet, aquest és el seu principal objectiu, ja que com hem comentat anteriorment, no tenen competència,

Els seus curiosos programes no deixen indiferent ningú, ja que, a part de tenir determinades seccions, siguin informatives o de cultura local, també intenten treure temes que la gent els hi recomana.