Redactors juniors

Jan Bassó
Descripció
Català:
Em dic Jan Bassó Tulsà. Tinc quinze anys i estic estudiant 4t d'ESO a l'escola Bell-lloc del Pla. Visc a un poble molt a prop de Girona que es diu Fornells de la Selva. Tinc un germà dos anys més petit que es diu Mateu i els meus pares es diuen Anna i Josep. Jugo a futbol a un equip que es diu UE Quart i també tinc altres aficions que són: anar amb bicicleta i viatjar.
Castellà:
Me llamo Jan Bassó Tulsà. Tengo quince años y estoy estudiando 4º de ESO en la escuela Bell-lloc del Pla. Vivo en un pueblo muy cerca de Girona que es Fornells de la Selva. Tengo un hermano dos años menor que se llama Mateu y mis padres se llaman Anna y Josep. Juego al fútbol en un equipo que se llama UE Quart y también tengo otras aficiones que son: ir en bicicleta y viajar.
Anglès:
My name is Jan Bassó Tulsà. I am fifteen years old and I am studying 4th ESO at the Bell-lloc del Pla school. I live in a village very close to Girona called Fornells de la Selva. I have a two year younger brother called Mateu and my parents are called Anna and Josep. I play football for a team called UE Quart and I also have other hobbies which are: cycling and traveling.
Sorry, Jan Bassó has not made any blog posts yet.
close