Redactors juniors

Marc Poch
Descripció
CATALÀ
Hola, em dic Marc, sóc un alumne de 4rt d’ESO de Bell-lloc del Pla. Visc a Girona, i sóc un apassionat de la cuina i el dibuix. No m’agraden les matemàtiques i passo el meu temps lliure mirant sèries de riure, pel·lícules de por o gaudint de temps amb amics. M’encanta viatjar i el meu major somni seria viure a Nova York treballant d’alguna cosa que em fes feliç.
CASTELLANO
Hola, me llamo Marc, soy un alumno de 4to de la ESO en Bell-lloc del Pla. Vivo en Girona, y soy un apasionado de la cocina y el dibujo. No me gustan las matemáticas y paso mis ratos libres viendo series de comedia, películas de miedo o disfrutando de tiempo con amigos. Me encanta viajar y mi mayor sueño sería vivir en Nueva York trabajando en algo que me hiciera feliz.
ENGLISH
Hi, my name is Marc. I’m a student from fourth of ESO in Bell-lloc del Pla. I live in Girona, and I’m a drawing and cooking lover. I don't like math and I spend my free time watching comedy series, horror movies or enjoying some time with my friends. I love traveling and my biggest dream would be living in New York working in something that makes me happy.
Sorry, Marc Poch has not made any blog posts yet.
close