Llibres o ordinadors: Què és millor?

Des de tota la vida sempre s’han fet servir els llibres o les enciclopedies per poder estudiar i poder treballar, però amb l’arribada de les noves tecnologies aquesta tècnica ha canviat.

Ara aquesta és la pregunta que es fa tothom, què és millor per estudiar, els llibres o els ordinadors?

La veritat és que a vegades depén de la feina que s’ha de fer l’ordinador serveix més que el llibre, i alguna vegada al contrari, hi ha dies que has d’estudiar i no ets a casa, et pot servir més un llibre que un ordinador, també amb un ordinador necessites connexió a internet, en canvi amb  un llibre no.

També, si has de buscar informació més complicada és millor utilitzar un llibre, que ho pot explicar d’una manera més resumida que no a internet.

LLIBRES

Alguns avantatges d’estudiar amb llibres en la meva opinió són que no et distreus tant com en un ordinador, perquè en un portàtil tens tota la informació a un click, cosa que en un llibre no tens. També en els llibres no necessites connexió a la xarxa, i els professionals posen informació i vocabulari molt ben elaborat, també és molt més fàcil de traginar que un ordinador.

Els desavantatges són què poden arribar a pesar molt si en portes molts, això vol dir que en necessites un per cada materia. També ocupa molt d’espai tant a la motxilla, com a casa de cada un; no són cómodes de transportar ni per usar, els llibres tenen molta informació de només un tema, i no en tracten d’altres, i l’ultim desavantage es que alguns dels llibres són més cars.

Els avantatges de poder estudiar o treballar amb un ordinador és que pots trobar molta informació i tot ben escrit, sense perdre temps fullejant pàgines, també tens informació de tots els temes que vulguis en una sola eina, en canvi, amb els llibres en necessites un de cada matèria, també ara es poden fer reunions en línia i no han de ser presencials.

En canvi, els desavantatges dels ordinadors són que a vegades no tens connexió a internet i no pots treballar, també provoca irritació i cansament visual, en canvi, amb un llibre no passa, també depèn de la postura pots agafar dolors musculars, i un dels desavantatges més grans és el preu de l’ordinador, per tenir una bona eina de treball almenys t’has de gastar més de 600 euros.

Però a part de tot això és una molt bona eina de treball.