Leonard Corominas: “Rebutjar algú pel fet de ser gamer és una estupidesa”

El Leonard Corominas és un noi de 15 anys que porta jugant a videojocs des dels 7 anys. Fins ara no hi ha hagut cap any de la seva vida que no hagi volgut submergir-se en els milers de mons virtuals que ofereixen els videojocs.

Quan vas descobrir el món dels videojocs?

Cap als 6-7 anys, quan vaig anar a casa d’un amic a jugar-hi, era una cosa totalment desconeguda, però em vaig divertir tant que em va arribar a marcar fins a dia d’avui.

Quina va ser la teva primera consola?

Diria que la Nintendo Wii de 2006. La van comprar els meus germans i no podia parar de jugar a jocs com el New Super Mario Bros Wii o el Super Smash Bros Brawl.

Gamer jugant a videojocs online

Quin va ser el joc que et va motivar a seguir jugant-los?

El Five Night’s at Freddy’s. Me’n recordo de quan va sortir; no parava de mirar youtubers que el jugaven, va ser la meva infància.

Quins jocs estàs jugant actualment?

A mi m’encanten els jocs d’acció, per això estic jugant al Devil May Cry 3 i al Metal Gear Rising. Els dos són jocs de gèneres “hack and slash”, en els quals has de passar per nivells eliminant una quantitat d’enemics molt gran amb combos. Els dos jocs tenen molt bona història i personatges, per això els continuo jugant.

Si poguessis viure en un videojoc, a quin estaries? 

Al The Legend of Zelda: Breath of the wild. Encara que sigui una espècie de món medieval post-apocalíptic, els seus paisatges són increïbles i té un clima formidable. També hi ha llocs amb tecnologia avançada en els quals pots fer quasi el que vulguis. A sobre hi ha una flora i fauna plena de coses per descobrir.

Quin és el teu videojoc preferit? 

Un que vaig descobrir fa molt poc, l’Ultrakill, un joc indie de gènere shooter. Totes les coses del joc em semblen increïbles, penso que està molt infravalorat i que la gent hauria de descobrir-lo.

Quina és la teva saga de videojocs preferida? 

La que va iniciar-ho tot, Five Nights at Freddy’s. Em va fascinar molt quan era petit i quan vaig descobrir la història em va agradar encara més.

Quin videojoc li agrada a tothom i a tu no? 

No és que li agradi a tothom, però coneixo molta gent que el juga molt i no se el perquè. S’assembla molt al The Legend of Zelda però no té la màgia d’aquest que m’inciti a jugar-lo més. A part d’això no m’agraden ni els controls ni la història.

Què en penses de que s’infravalori la música dels videojocs?

És trist, perquè la gent no fa cas a obres d’art en videojocs només pel fet de que siguin videojocs.

Què en penses sobre el fet que hi hagi gent que sigui capaç de repudiar una persona només per ser gamer?

Em sembla estúpid. Són ells els que haurien de ser rebutjats pel fet de definir a una persona només per un predujici. Hi ha males persones, però sempre s’ha de donar una oportunitat per conèixer a la gent.