L’alcaldessa Marta Madrenas obre les portes de l’ajuntament a l’alumnat del Bell-lloc Report

El Max Martí i el Mateu Sánchez entrevisten l’alcaldessa de Girona a l’ajuntament de la ciutat

Escrit per: Mateu Sánchez i Max Martí

El passat 4 de maig, a la plaça del Vi de Girona, dos redactors del Bell-lloc Report, el Max Martí i el Mateu Sánchez, van entrevistar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Una oportunitat sorgida gràcies a l’ajuntament de la ciutat, que va obrir les portes a l’alumnat.

L’entrevista la van fer conjuntament amb redactors de l’institut FEDAC Sant Narcís, així que no varen estar sols. També varen assistir-hi els dos editors de la revista Bell-lloc Report, el Jaume Arxer i l’Emili Casellas.

Els joves redactors van arribar cap a les 10:30 hores. Tots dos instituts esperaven fora. Els varen fer entrar, i varen pujar a la sala de juntes de l’ajuntament. No els varen fer esperar molt, i a les 11:00 hores va començar l’entrevista amb l’alcaldessa. L’entrevista, que es va allargar uns 50 minuts, va ser preparada pels dos instituts, que es van encarregar de preparar preguntes sobre temes variats, com ara el Temps de Flors, el seu treball diari. a l’ajuntament, la salut mental o la llengua catalana, entre d’altres. L’alcaldessa es va mostrar molt propera, parlant amb sinceritat i oberta a les preguntes que li feien els redactors.

Redactors del Bell-lloc Report amb l’alcaldessa Marta Madrenas

En uns dies, l’entrevista serà publicada a Junior Report pels mateixos reporters.