La meva experiència en el musical ‘Boom! Unes vacances ideals’

El passat divendres 13 de maig va tenir lloc al col·legi Bell-lloc el musical ‘Boom! Unes vacances ideals’, realitzat pels alumnes del mateix centre

Fet per: Santi Montal

Quan em van enviar un correu dient-me que m’havien escollit per interpretar un dels papers protagonistes del musical de Bell-lloc em vaig emocionar. Al principi pensava que tot això de ser protagonista no era tan atabalat com jo pensava, però a mesura que el musical s’apropava, la cosa anava augmentant. Vaig començar a saltar-me classes, patis… per estar preparat per al gran dia.

La setmana del musical es podia notar que hi havia molts nervis en el grup directiu, ja que tenien menys paciència i ens exigien més. També durant aquells dies tots els alumnes de l’ESO implicats en el musical no vam trepitjar les aules, sinó que estàvem assajant tota l’estona i fent assajos generals.

Els minuts abans de començar la funció pels pares de l’escola, la gent estava molt nerviosa, perquè tenien por de fer nosa. El grup directiu ens va fer una sessió de relaxació pels actors per no estar nerviosos. Aquesta consistia en estirar-nos a terra, escoltar un àudio i fer el que ens deia el vídeo. També el director Enric Bautista ens va fer un petit discurs.

Petit discurs abanç de començar

Al final tot va sortir a la perfecció, sense cap imprevist i els pares van poder gaudir d’un fantàstic espectacle, organitzat pels alumnes de Bell-lloc. També a fora de l’escenari hi havia fucktraks per les famílies que volien menjar alguna cosa.

Experiència inolvidable que guardaré amb alegria tota la vida, tot i tenir una petita mencança per no poder-la tornar a viure.