La dinàmica de l’aula és bona, tot i que a vegades alguns aspectes fallen a nivell domòtic

Des del primer dia de la optativa de comunicació, tota la classe ha treballat perquè aquest projecte surti el millor possible.

Ganes no falten, tan sols fa falta veure la dinàmica de treball de l’aula i l’ambició que tots els redactors amateurs comparteixen. Tota la classe s’ha unit en un sol òrgan amb la finalitat que tot surti bé. 

Des del nostre punt de vista de cara a l’aplicació de Junior Report RED, és en part bastant bona, però creiem que es podria millorar en alguns aspectes. Considerem que l’inici de sessió és massa complicat, ja que no podem accedir a la plataforma amb el nostre correu electrònic i necessitem obligatòriament el nostre nom d’usuari. Per altra banda també creiem que es podria tenir més accés a editar el perfil de cada un amb més detalls i més elements que destaquen per si sols.

Periodísticament hem après moltes coses, com ara a formular amb cohesió i adequació els nostres articles. El que esperem és arribar a un nivell d’article professional per l’edat que tenim. Trobem molt encertades les eines que se’ns disposen a la nostra classe, tant ordinadors com les pàgines web de Red Report. La nostra opinió és que aprendre a redactar millor pot ajudar molt a les nostres vides laborals futures i a formar-nos en aquesta industria.