La casa del poble oberta als alumnes de Bell-lloc

Jordi Balliu i Hugo Cardona

Els alumnes de quart d’ESO B del col·legi Bell-lloc van realitzar una sortida cultural al Parlament de Catalunya el passat 23 de febrer. La visita al Parlament va ser una oportunitat única per als estudiants per aprendre més sobre el funcionament de la institució i la política catalana.

Els alumnes van arribar al Parlament al matí i van ser rebuts per un guia que els va acompanyar durant tota la visita. Van tenir l’oportunitat de visitar les diferents sales i espais del Parlament, com ara l’hemicicle, la sala de premsa i la biblioteca, entre altres. A més a més, els estudiants van poder veure de prop els diferents elements simbòlics de la institució, com ara la senyera i l’estendard del Parlament.

Durant la visita, els alumnes van fer preguntes i van intercanviar idees amb el guia, que els va explicar el funcionament del Parlament i la seva importància en la vida política de Catalunya.

La sortida cultural al Parlament va ser una experiència molt enriquidora per als alumnes de quart d’ESO B del col·legi Bell-lloc. Va ser una oportunitat única per aprendre més sobre la política catalana i el funcionament d’una institució clau en la vida democràtica de Catalunya.


A continuació hem entrevistat un dels alumnes que va visitar el parlament i aquesta és la seva opinió: “La visita al Parlament de Catalunya ha estat una experiència increïble. Ha estat una oportunitat única per aprendre sobre la política catalana i veure de primera mà com funciona una institució tan important per a la nostra societat”, senyala.

“Durant la visita, he après moltes coses noves sobre el funcionament del Parlament, com ara la seva estructura i les diferents funcions dels diputats i diputades. També he après sobre els diferents elements simbòlics del Parlament, com ara la senyera i l’estendard. En resum, la visita al Parlament de Catalunya ha estat una experiència molt agradable i recomano a tothom que ho faci si té l’oportunitat”, ha explicat el mateix alumne.