Ficharà Haaland pel Madrid o pel Manchester City?

Haaland continua debatent el seu futur professional en unes setmanes que es presenten com a decisives per al gegant noruec del Borussia Dortmund

Fa uns dies Haaland va rebutjar aquesta primera gran oferta que el City va fer arribar al pare del noi i a l’agent del golejador, Mino Raiola. Una oferta que trenca totes les barreres, atès que garantiria a Haaland uns ingressos de 600.000 euros a la setmana, per a un total total d’entre 27 i 28 milions nets de sou anual.

L’obsessió de Pep Guardiola és clara: reforçar la davantera. I és que aquesta és una de les grans obsessions del tècnic espanyol de cara al curs que ve, havent intentat sense èxit el passat estiu el fitxatge de Harry Kane, que ha quedat en un segon pla amb l’interès per un Erling Haaland que finalment arriba el conjunt citizen es convertiria en un dels fitxatges estrella del mercat.

La meva opinió és que el City podra ficar molts milions sobre la taula, però el norueg podrà escollir l’equip que ell vulgui. Hi ha negociacions per les dues bandes, però el norueg sembla estar mes decantat pels colors blancs, tot i que el City no es rendirà per aquest 9 amb el que en Guardiola somia.