Ferrari s’autodestrueix a Bakú

En el gran premi d’Azerbaidjan d’F1, els Ferraris completen un resultat desastrós amb 0 punts entre els dos pilots per errors mecanics

ri

Els dos Ferraris acaben sense puntuar i amb els dos cotxes fora des de la volta 21 de 51 que es van disputar en el gran premi. Això va deixar a plaer per als homes de Red Bull la primera i segona plaça, tant de la carrera com del mundial de pilots, el qual lidera Max Verstappen amb 150 punts, 21 per sobre del seu company d’equip Sergio Pérez. En canvi, els homes de Ferrari ocupen les posicions 3 i 5 al mundial, amb Charles Leclerc com a 3 i Carlos Sainz com a 5.

El cotxe de Ferrari es mostra com el més ràpid durant tot el cap de setmana, però en el moment on és reparteixen els punts, no són capaços d’obtenir els resultats que el rendiment del cotxe es mereix, ja sigui per errors del pilot, de l’estratègia o per problemes mecànics.

Aquest gran premi no ha sigut diferent del que s’ha mencionat anteriorment, ja que els Ferraris tenien el control de la carrera amb la Pole i un quart lloc, però, primer amb el problema hidràulic en el cotxe 55 de Carlos Sainz, el qual va provocar un cotxe de seguretat. Unes voltes més tard, quan Leclerc liderava la carrera amb el que semblava la millor estratègia de carrera, un problema elèctric el va obligar a abandonar, sent això, la segona vegada en tres carreres, que ha d’abandonar per un problema mecànic quan anava liderant la carrera.

Els Ferraris haurien de trobar solucions ràpides, perquè el monegasc ja no pot canviar més components de turbo, i alguns més que encara no estan anunciats.