Ens està esperant un musical MÀGIC!

Llums! Càmera! Acció!! Esteu preparats per gaudir de la 6ª edició del musical de Bell-lloc?

Tomàs Falgueras i Jordi Bofill

El món de l’art està a punt de ser sorprès amb el nou Musical de l’escola Bell-lloc del Pla. Els actors i ballarins han estat treballant durant moltes hores per assegurar-se que tot estigui a punt per al 12 de maig, el gran dia.

Després de mesos de preparació intensiva, l’equip de l’espectacle està emocionat de poder mostrar al públic tot el que han après els alumnes. Les emocions són fortes i es poden sentir en l’aire, mentre els alumnes acaben els preparatius, tan grans com petits es preparen per a un dia inoblidable.

Aquest espectacle no només promet ser una experiència única i emocionant, sinó que també serà una oportunitat per als actors i ballarins de demostrar la seva habilitat i talent. L’espectacle serà un record per a tots aquells que hi assisteixin, el dia es recordarà durant molt de temps.

Ja es poden demanar entrades pel musical “Màgic” a la web de Bell-lloc del Pla, allà trobareu tota la informació sobre el dia de l’espectacle, els alumnes que hi participen i les sessions que hi haurà.