Els zombies no sempre fan por

Zombieland és una pel·lícula de l’any 2009 que combina la comèdia amb els zombies

Zombieland és una pel·lícula de l’any 2009, dirigida per Ruben Fleischer, un director no molt conegut. Està protagonitzada per Jesse Eisenberg, Woody Harrelson i Emma Stone. I també la participació especial de Bill Murray. La pel·lícula va tenir molt bones crítiques, tant com l’audiència com la critica, tenint un 89% en la web Rotten Tomatoes.

Cartell de Zombieland

Com tota pel·lícula de zombies, la cinta comença després que es produeixi una apocalipsi zombie als Estats Units. El protagonista és un noi que és dels únics sobrevivents del seu poble i que va vagant pel món buscant un lloc segur. De camí es trobarà diversos companys de viatge que l’acompanyaran.

Personalment, em va fer molta gràcia, sobretot el personatge de Woody Harrelson, ja que l’actor ho va donar tot. També en Bill Murray, interpretant-se a si mateix, va ser molt bona, ja que era un cameo que jo no m’ho esperava. D’altra banda, la pel·lícula està molt treballada. Tant el maquillatge com els efectes especials són molt acurats, tant, que em van sorprendre per tenir 12 anys. A més a més és un encert que tingui referències a la cultura pop, com ara els Caçafantasmes o el Titanic.

Una cosa negativa és bastant curta, fet que la història no s’explica d’on surt l’origen dels zombies, però suposo que al ser una comèdia, no li hem de buscar molta explicació.

En conclusió, crec que és una molt bona pel·lícula per passar l’estona. Riureu, i ho os passareu molt be. Si us agrada també podeu veure la segona part, no és igual de bona que la primera, però inclòs és més divertida. Podeu veure les dues a Netflix.