/

‘Els principis de la cura’, un humor de pel·lícula

Una pel·lícula americana a cavall de la barreja de comèdia i drama que desperta els riures i les llàgrimes dels espectadors

‘Els principis de la cura’ (The Fundamentals of Caring) és una pel·lícula nordamericana dirigida per Rob Burnett el 2016 i protagonitzada per Craig Roberts (Trevor), Paul Rudd (Ben), Selena Gomez (Dot) i Jennifer Ehle (Elsa). La cinta explica la magnífica historia d’en Trevor, un home pateix d’una discapacitat que no li permet mobilitzar les cames i necessita un cuidador. Al Trevor no li fa gens de gràcia tenir un cuidador i fa tot el possible per no tenir-ne. Entre molts cuidadors hi ha en Ben, el qual amb molts de problemes aconsegueix fer un vincle d’amistat amb en Trevor.

Vaig veure aquesta pel·lícula l’estiu de l’any passat amb la meva família, vam passar tots un bon rato rient i pensant, li recomanaria a tothom, ja que és molt bona i ideal per una tarda que no sàpigues que fer. El problema de la pel·lícula és que l’humor que utilitzen és humor negre, el qual a molta gent no li fa gaire gràcia, però és un bon punt de reflexió, ja que perdre’s una malaltia amb humor és molt sa.

Diguem que és una pel·lícula d’humor, ja que els protagonistes fan bromes de discapacitat del jove Trevor, i això els fa gràcia, ja que no estem molt acostumats a veure-ho.