El Girona FC reviu en la lluita per l’ascens.

El Girona, després de superar a l’Eibar per 2-1, amb reumntada inclosa, està a una victòria contra el Tenerife d’aconseguir l’ascens

El Girona ha superat a l’Eibar per 2 gols a 1 en el partit de tornada en una eliminatòria complicada on van patir durant el partit jugat a Montilivi que va acabar amb victòria de l’Eibar per 0-1, amb un golàs d’Aketxe des de migcamp. Després d’una vermella a l’Eibar just abans d’acabar la segona part, el partit va variar durant la segona, que va ser un constant atac del Girona, que no va aconseguir acabar cap jugada amb la pilota al fons de la porteria de l’Eibar.

Tot i això, al camp de l’Eibar van assolir la remuntada gràcies a dos gols, un al primer minut de joc i un altre a la pròrroga. El primer gol va arribar després d’un rebot, que cau just davant de Borja Garcia, el qual amb una volea espectacular envia la pilota a l’esquadra, i el segon gol, va arribar del cap d’Stuani, el qual, primerament, va ser anul·lat per fora de joc, però posteriorment, va pujar al marcador, donant així la victòria al Girona i l’oportunitat de continuar vius per la lluita dels play-offs.

L’Ebiar, el preferit, no va obtenir l’ascens directe per culpa d’una derrota a l’última jornada de lliga, al minut de descompte. Tothom el donava com a preferit, però no va ser capaç d’aguantar l’envestida del Girona en el seu camp.

Ara, el Girona ha de jugar contra el Tenerife, els quals han eliminat al Las Palmas, dos partits de play-offs per poder arribar a primera. El primer partit Ha quedat 0-0; no obstant això, amb el Girona dominant durant gran part del partit. Però el 0-0 seria favorable al Tenerife, ja que han classificat per sobre del Girona en temporada regular.