Comença una nova temporada de Fórmula 1: Quins són esl canvis més rellevants?

Mercedes destaca amb una polémica causada per els nous models de retrovisors acceptats der la FIA

Després de l’emocionant final que vam tenir el passat mes de desembre, aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la nova temporada de la Fórmula 1. La primera carrera es disputarà a Baréin, al circuit de Sakhir, i els pilots sortiran en aquest ordre:

Les mirades se centren en diversos punts importants. El primer, el nou model de competició que ha desenvolupat Mercedes. El canvi més important que han fet ha sigut afegir miralls connectats a l’aleró, concretament els retrovisors W13. D’això se n’ha queixat Binotto, cap de Ferrari. Afirma que l’any 2018 van dissenyar la mateixa solució, i dues carreres més tard la directiva tècnica de la FIA els va obligar a treure’l’s, ja que ajudaven al pas aerodinàmic. El que afirma Mercedes és que aquests miralls tenen una altra funció, i que l’aerodinàmica és un resultat accidental. La resposta de la FIA ha sigut autoritzar aquests retrovisors.

A l’escuderia de Mercedes també han renovat la plantilla. Segueixen amb el guanyador de 7 mundials Lewis Hamilton, però com a company deixarà de tenir Valtteri Bottas, que formarà part de l’escuderia d’Alfa Romeo, i competirà juntament amb George Russell.