Cambodja, un lloc ideal per passar uns dies

El país de l’antic Imperi Khmer és una de les destinacions freqüentades pels motxillers per la seva riquesa cultural, la seva història i els seus preus baixos. S’hi troba el complex d’Angkor, l’antiga capital Khmer, la imatge del qual figura a la bandera del país. Aquest lloc, patrimoni de la humanitat des del 1992 és una de les visites imprescindibles a Cambodja. També es recomana un recorregut pel riu Mekong, visitar els jardins i les pagodes de Siem Reap, o submergir-se a l’aigua turquesa de Sihanoukville.

Cambodja és un lloc preciós i amb molta cultura. Si t’agrada anar d’excursió únicament amb motxilla, aquest lloc és ideal per a tu, sobretot pels seus monuments i santuaris. A més, la seva població és molt hospitalària i no tenen cap problema en ajudar i assessorar a la gent que viatja allà.

Un dels llocs més famosos i visitats del país és el santuari d’elefants, un lloc immens on els elefants tenen més de 1.500 hectàrees amb la mínima connexió entre humà i elefant.

Viuen amb semi-libertat i no tenen cap rutina establerta. Els millors mesos per anar-hi són maig, novembre i desembre.

És recomanable anar a Cambodja per sentir la joia de viure i l’amabilitat dels cambodjans. A part per navegar pel llac més gran del sud-est d’Àsia i per descobrir una capital que no és com les altres. I per acabar una bona opció seria observar dofins en perill d’extinció.

Cambodja dona l’experiència d’estar en un videojoc de fantasia on tots els sentiments s’ajunten en una experiència impressionant que sempre recordaràs per tota la teva vida. Jo recomano molt aquest viatge.