Col·legi Bell-Lloc (Junior Report)

Bell-lloc reprèn les sortides culturals amb normalitat

L’avenç de la vacunació permet tornar a les escoles a aquest tipus d’activitats

Per: Marc Poch i Chris Anderson

File:159 Palau Nacional (MNAC).jpg - Wikimedia Commons
Museu Nacional d’Art de Catalunya (cedida)

El dimecres 10 de novembre es reprenen les sortides culturals al col·legi Bell-Lloc. L’increment de la velocitat de vacunació, cada cop és més gran el nombre d’alumnes vacunats, ha permès als professors de Bell-lloc plantejar diverses excursions aquest curs.

En el cas de tercer d’ESO, els alumnes arrancaran amb una sortida cap a Vilobí d’Onyar, on faran activitats de voluntariat, netejant un tram del riu, el riu Onyar. Posteriorment faran un taller conduït per la fundació Emys, on analitzaran els residus que trobin. Finalment, treballaran diferents aspectes relacionats amb l’estat de l’aigua i la fauna.

En canvi, els alumnes de quart d’ESO, faran diferents excursions, depenent de les assignatures variables que hagin triat. De moment, només se saben les sortides dels alumnes que fan optatives de tipus social, que aniran al MNAC, el Museu Nacional D’art de Catalunya. A més, també visitaran la zona de la muntanya de Montjuïc, on treballaran temes de socials i literatura amb el mestratge del Senyor Eudald Vilas i el Senyor Fra.

File:Vilobí d'Onyar, Mas Oliver; Capella de la Mare de Déu dels Dolors.JPG  - Wikimedia Commons
Vilobí d’Onyar