Tancament de servidor de Mobile legends en alguns paisos

13 views

Els països que tanquen aquest joc seran Cuba, Corea del nord, Crimea y Siria, a les 00:00:00 del 30 juny del 2021

Com sabem Moonton es la companyia més gran en el sector de MOBAS que són jocs en el movil, però la companyia Byte Dance va comprar Moonton el 22 de març de 2021, això va causar molts disturbis dins de l’empresa i no només això recentment Moonton va tancar els servidor a alguns països, però allò no va ser decisió dels directius de Moonton, sino va ser decidit per Byte Dance.

Cada país es tancat per un motiu diferents, però tots estan relacionats amb la geopolìtica de aquestes paisos. Siria país que es va sumir a la guerra perquè el govern de Síria va utilitzar a força per aplastar la disidencia endera y els ciutadans van fer una manifestació en contra del govern, però els van utilitzar les armes en contra de 2011 a 2020 aproximadament medio millo estan mort o desapareguts i per aixo Moonton tanca els servidor.

Crimea situada en Ucrania que està sent annexant per Rússia i ja compleix 7 anys, els russos creuen que encara Crimea pertany a Rússia y per això estan patint molts dificultats els ciutadans perquè ara una part de Crimea se ha convertit en base militar Rus.

Corea del nord també form parts perquè bàsicament és el país més aïllats del món i creuen que no respeten els drets humans i que van en contra de la humanitat i també no volen cooperar amb els mecanismes internacionals de protecció.

I per acabar Cuba, un país pobre de materies primas que no te coves per treure metalls o una bona terra, tenen escases de menjar i a sobre no són de bona calitat i una part del menjar ha de ser guardat pels turistes que s’allotgen als hotels i tampoc pots començar un negoci perquè costa molt i són molts paperassas.

Redactor Junior

close

El més recent