NiP, una victoria ben merescuda

8 views

El passat 23 de maig, l’equip brasileny de Rainbow Six Siege Nip va guanyar per primera el Six Invitational. Varen derrotar a Team Liquid, per 3-2. Una victoria amb la que han pogut aixecar el martell, després de que l’any passat varen perdre la final contra SSG. Un any després d’aquella final, NiP per fi ha complert el seu somni: aixecar el martell. Però no ho ha tingut fàcil.

Una fase de grups amb molts dubtes

En la fase de grups, NiP va tindre molts problemes ja que varen perdre contra un equip menor i també varen perdre humiliadament contra TSM amb 7-1 en favor dels nortamericans. Finalment varen quedar quarts per darrere de TSM i MIBR.Després es varen afrontar en el up brackets vs l’equip francés BDS. Era un partit molt reñit pero l’equip brasileny va poder guanyar gràcies a l’últim mapa, BDS va ser derrotat un altre vegada per NiP. Després els 2 equips brasilenys la qual Muzi jugador y estrella de l’equip va ser molt important en els 2 partits ja que contr Faze Clan va guanyar gràcie pel seu clutch i l’altre per la doble kill que es va fer.

Una gran final

I la gran final va ser molt emocionant, NiP vs Team Liquid. Tots els jugadores varen esforçar al màxim pero va ser NiP que va guanyar la batalla. La majoría dels fans s’esperaven que guanyessin Tema Liquid però NiP es va esforçar y va guanyar el primer mapa però després Liquid va remontar i se’n varen anar a l’últim mapa la qual Nip va arrasar a Team Liquid i varen guanyar gràcies a l’avantatge que tenien per ser up bracket.

Redactor Junior

close

El més recent