Els causants del cas GameStop

17 views

Reddit: una pàgina que és una xarxa de comunitats basada en els interessos de les persones. On últimament han originat un caos en la borsa que no s’havia vist desde fa molt de temps. El cas de GameStop. Organitzats en els subreddit de r/wallstreetbets (apostes de Wall street) els forers decideixen cada dia quin serà el pròxim moviments que faran en massa. La majoria de persones que estan en aquest subreddit són milenials i no tenen cap experiència en la borsa i creuen que la borsa és un altre videojoc i per això fan aquests moviments tan arriscats que cap professional faria i inverteixen tanta quantitat de diners perquè segueixen un lema que es diu Yolo, que significa en anglès “you only live once” que seria una manera de dir que la vida només hi ha una o carpe diem. Aquestes inversions a GameStop el van fer pujar un ##% i van provocar pèrdues milionàries a inversors petits i també va provocar l’enuig als usuaris d’una aplicació d’aposta ràpida per mòbil anomenat RobinHood perquè van retirar la inversió de GameStop perquè segons ells velaven els seus millors interessos però des de WallstreetBets els acusen de cobrir la estafa més gran de congelació del mercat de tots els temps.

Però tot el que fan no és dolent fa poc la BBC va publicar una notícia on deia que els forers havien adoptat 3500 goril·les de la fundació Dian Fossey Gorilla Fund International, una caritat per la protecció dels goril·les de muntanya una espècie en perill d’extinció, que a sobre ha rebut uns 350.000 $ en donació.

Redactor Junior

close

El més recent