El gos d’Schrödinger

On està Ciutadans?

/
16 views

Polítics que dimiteixen havent promès quedar-se al càrrec, polítics que estan més actius a Twitter que al congrés i trames amoroses que no deixen respirar. Desengany. Lluita. Confrontació.

Ciutadans està viu i mort alhora. Edmundo Bal ho va deixar ben clar: la gent vota malament. Simplement això. Qui no posa la confiança en Ciutadans és perquè no reflexiona. És així de simple. Ciutadans va intentar fer el salt als populars i, a aquest, no li va agradar massa les miradetes entre els membres d’Arrimades i el PSOE.

Pablo Iglesias demostra el seu abandonament de la vida política realitzant un harakiri polític amb el seu propi cabell. El seu nou look disimula el seu canvi ideològic que oculta la seva incompetència política: va perdre unes eleccions i no va realitzar ni un dia com a força política amb menys representació a la cambra dels diputats autonòmics de Madrid.

Tothom comenta el tall de cabell d’en Pablo Iglesias, la fi de ciutadans i la victòria de Ayuso. Es preocupen per aquelles coses aparentment útils per a la societat, per a nosaltres. Ningú es preocupa d’allò realment important: del gos de l’Albert Rivera. Estarà viu… o seguirà essent segrestat per la formació taronja? Tranquil Lucas, et salvarem.

Redactor Junior

close

El més recent