El curs que va marcar a una generació

22 views
Máscara De Plástico Protección - Foto gratis en Pixabay

El curs 2020-2021 passarà a la història com el més atípic en dècades, i també com el que va marcar a tota una generació, ja que un breu període de temps van succeir canvis que van trencar completament el nostre estil de vida.

Recordo que fa anys, quan veiem imatges d’algunes ciutats xineses on la gent portava mascareta per el tema de la contaminació, molts aquí deiem que ens seria impossible anar amb mascareta tot el dia, i al final hem acostumat a portar-la a tot arreu. Aquest és un dels molts exemples que expliquen com hem canviat des de llavors.

És ara, quan el curs 2020-2021 s’acaba, que molts es plantegen que haguessin pensat temps abans si els haguessin dit el que passaria. Tot i això, aquest curs ple de mascaretes, gel hidroalcohòlic, distància social i confinaments, no té perquè haver-no d’haver marcat de forma negativa, sinó que pot ser una vivéncia més en aquest llarg camí que és la vida. I potser, quan d’aquí uns anys ens preguntin per aquest curs, respondrem entre mig de rialles i no de plors.

Redactor Junior

close

El més recent