El brillant àlbum “Scaled and Icy”

/
6 views

El 21 de maig, el duet Twenty One Pilots va publicar el seu nou i sisè disc “Scaled and icy”, format per 11 cançons. El grup va anunciar a principis de 2021 per les xarxes socials la possibilitat d’una “nova era”.

És cert que les cançons d’aquest àlbum són diferents que a la resta de publicacions, i també que han superat les expectatives, com a mínim les meves. Per a res esperava aquesta sèrie de singles tan inusuals. Això sí, els més fans del pop o rock indie gaudiran més el disc o igual la resta d’àlbums, perquè Twenty One Pilots gira entorn a aquest estil musical.

Pel que fa a la meva opinió, és un gran àlbum, però tampoc diria que és el top 1. Encara que es nota una petita variació a l’estil músical a algunes de les cançons. En conclusió: és un àlbum que mereix molt la pena perquè ofereix una nova variant musical que abans el grup no havia donat.

A continuació teniu un link de l’spotify d’aquest genial àlbum, on podreu gaudir de les cançons.

Redactor Junior

close

El més recent