Comença el Major Reikiavik amb moltes ganes

24 views

1 trofeu i 16 equips que competeix

El passat 24 de maig, va començar el primer Major de Valorant, un joc que actualment està molt de moda. Un torneig on els millors equips de cada continent com Sentinels o Team Liquid lluitaran per ser el primer equip en aconseguir el primer major a la capital d’Islandia Reikiavik.

En aquest torneig cal destacar grans equips com per exemple Sentinels, el favorit en guanyar-la. L’equip d’en Tenz considerat per molts el millor jugador del món amb bons jugadors com Dapr o ShahZaM, un ex jugador del CS:GO. Un altre equip bastant forts per guanyar el Major és Team Liquid amb 2 ex jugadors del CS:GO, Jamppi una jove promesa, la qual va jugar a Team Ence i Scream, un mestre dels one taps en el CS:GO. Un altre candidat per aixecar el trofeu es Fnatic, un equip la qual que requereix tots els tot per aconseguir el trofeu.

Scream one taps

Els 16 d’equips escollits són els millors classificats de cada continent. A NortÀmerica es classifiquen els 3 millors equips, els 3 millors d’Àfrica i Medi Orient, els 2 millors equips de Brazil i Sud-Est d’Àsia i el millor de LatinoÀmerica, Japó,Korea i el guanyado del Masters. La qual es classifiquen hi hauran up brackets i low brackets.

Un video de com anirà el Major

Redactor Junior

close

El més recent