Tokyo Revengers, un manga imprescindible

24 views

Tokyo revengers, es un manga del 2017 actualment en emissió, finalment ha sigut animat, i s’estan penjant episodis nous cada dissabte.

Els fans han rebut molt be aquesta noticia, i l’estudi Liden Films s’encarrega d’animar aquesta obra.

El anime Tokyo Revengers podría tener una duración de dos arcos — Kudasai
Els joves liders de la Tokyo Manji amb Takemichi al mig

La historia segueix la historia de Takemichi Hanagaki, un jove de 26 anys que constantment es penedeix de la mala sort que ha tingut. Viu en un apartartament molt petit, a la feina, la seva jefa (mes jove que ell) el renya constantment, i el tracta d’inutil. Per acabar-ho de rematar no te novia, i la unica que havia tingut era feia molt, a secundaria.

Comença en el moment que Takemichi s’entera per la radio que la Tokyo Manji (una banda criminal molt extensa y perillosa que domina tot Tokyo) havia estampat un camió a un festival matant a 30 persones. Aixó no hauria de ser la gran noticia, ja que els assassinats causats per aquesta banda eren innombrables. El cas es que entre les persones mortes havia mort la Hina Tachibana, la unaca persona que ell havia estimat. Apenat, es prepara per un nou dia laboral, pero mentre espera el tren, algú l’empuxa a les vies. Amb la mort a la cara, té, el que ell creu, un flashback de la seva secundaria. En el moment que ell torna al passat, revisa el dia que es. 16 de juliol del 2005! El mateix dia que ell avia caigut a les vies de tren,pero 12 anys abans. Per una serie de casualitats, torna al futur, i alla, un investigador de la policia descobreix el seu poder. En aquell moment, decideix canviar la Tokyo Manji del passat,perque no hi hagi tota la mortaldat per laque estan passant, i sobretot per salvar a la seva difunta novia Hina Tachibana.

Tokyo Revengers confirma su anime para 2021 con un 'tráiler'
Foto de la batalla amb la banda Vallhala

Redactor Junior

close

El més recent