Els nous ídols

25 views

Avui en dia, un dels grans referents espanyols és el creador de contingut David Cánovas Martínez, més ben conegut com The Grefg, amb 16,8 milions de seguidors en les seves xarxes socials. Però realment és una feina idílica?

En el reportatge de TV3 Els nous ídols, diferents youtubers expliquen com és el dia a dia d’un influencer. Auron Play, Jordi Wild i molts altres ens ensenyen que és realment ser youtuber.

El reportatge mostra com el seu dia dia no és com tots els joves ens imaginem. Darrera d’una gravació hi ha molt de treball i molta feina, que es materialtiza en una planificació i preparació enorme. Abans de gravar, han de tenir pensada la localització, la iluminació, de quins temes parlaran i moltes coses més.

Un dels grans inconvenients dels ‘influencers’, és el seu dia a dia, ja que són reconeguts arreu del món. En una part del documental, podem veure com Aida Dómenech, més ben coneguda com Dulceida realitza una quedada amb els seus fans en un punt concret, i tota l’aglomaració de gent fa que la influencer s’agobï i hagi de marxar d’aquell lloc.

Com a conclusió, el que ens vol mostrar el reportatge és que darrera del que veiem nosaltres a la pantalla, hi ha una feina enorme i que no sempre tot és perfecte, com molts ens imaginem.

Redactor Junior

close

El més recent