A per els Playoffs

15 views

Després de 7 partits seguits guanyant i a falta de només una jornada el Girona és equip de play-off. Actualment es troba en cinquena posició empatad amb l’Almeria i Leganes, i segons Francisco (entrenador del Girona) afirma que només podia pensar amb l’últim partit contra el Cartagena el diumenge a les 21:00 i que desprès ja pensaria amb els play-offs que el primer partit es diputarà el dimecres 2/6 a les 21:00

Actualment els equips que tenen la plaça assegurada als play-offs són l’Almeria, Leganes i Girona. Els que encara no tenen res clar són Sporting i Rayo Vallecano que jugaran contra Almeria i Lugo respectivament.


El Girona en els últims nou anys ha disputat 4 play-offs sense comptar el d’aquest any que ja està assegurat i mai a aconseguit quedar guanyador. Potser a la cinquena va la vençuda.

Redactor Junior

close

El més recent