Adrià Gutiérrez: “Arribar a ser jugador professional és un somni”

/
31 views

Avui en dia el somni d’un gran número de joves que practiquen futbol és arribar a ser un futbolista professional i guanyar-se la vida. Aquest somni és molt ambiciós, i Adrià Gutiérrez podria ser un dels que optés a assolir aquesta ambició.

D’on neix aquesta afició al fútbol?

Aquesta afició al fútbol prové des de que era petit. No recordo l’edat ni el moment, però se que me la va transmetre el meu pare que va ser un gran jugador de fútbol sala i que ràpidament el aquest esport va anar entrant a dins meu.

Quines aspiracions tens en aquest àmbit?

Si amb aspiracions vols dir somnis, somiar no et fa cap mal. Arribar a ser jugador professional és un somni per mi, sé que és difícil però que perdo en intentar-ho?

Hi ha més fe que possibilitats?

Avui en dia, és molt difícil arribar a ser un jugador professional, de possibilitats n’hi han poques però tot i així no deixo de treballar-ho, tinc fe i sé que per molt petita que sigui la possibilitat jo estaré allà per intentar-ho, com es diu, u per cent de possibilitats, noranta-nou per cent de fe..

Com t’ha afectat la covid-19 a la teva carrera futbolística?

El covid-19 ens ha fet perdre molts partits, anàvem a entrenar sapiguent que aquella setmana no hi hauria partit i vulguis o no això t’afecta a l’hora d’entrenar. A més a més l’entrenament et serveix per els partits i si no hi han partits no entrenes al màxim.  Pot ser que a uns ens ha afectat més que els altres per la il·lusió i les ganes de competir, però a tots ens ha afectat a la nostra manera.

Vist ara amb perspectiva, te’n penedeixes d’alguna cosa?

No me’n penedeixo de res, tot el que he viscut de moment en el món del fútbol m’ha servit per créixer com a futbolista i persona, no hi ha res ell qual no tornaria a fer, ja que cada una de les coses m’ha fet arribar a ser el que sóc ara.

Tens algun jugador com a referent o exemple?

Sí, en tinc molts però el que tinc com a millor referent és en Leo Messi, que l’he admirat des de que era petit i que per mi, és el millor jugador del món i que apart de ser un bon exemple com a jugador, també és un bon exemple tant com a persona com també com a jugador.

Estarem al cas del progrés de l’Adrià que segurament, en un futur no massa llunyà, podrem veure’l en els millors estadis de arreu del món.

Redactor Junior

close

El més recent