El restaurant BBQ express

Joan Neuran: “El tancament de BBQ express ens ha afectat molt”

34 views

BBQ express, es un dels restaurant més famosos de Girona que fa poc va optar per tancar les instal.lacions . BBQ express va ser un dels primers restaurants locals en tancar les seves portes a causa de la pandèmia de Covid-19. “És la cosa més segura que podem fer per aturar la propagació del coronavirus, on la seguretat és la nostra preocupació principal”, afirma Joan Neuran, propietari de l’establiment.

Neuran es preocupa per la salut pública i per la salut de la seva comunitat. En aquetsa entrevista destaca estaca com de complicat pot arribar a ser prendre decisions inesperades i les despeses inesperades que ha suposat la Covid-19 per les empreses .

Com ha afectat la crisi del coronavirus a un restaurant com el BBQ express?

Ens ha afectat com a tothom, hem tancat les nostres instal·lacions . I hem parat tots els nous projectes que teniem en ma . Crec que el restaurants ara mateix ho estan passant molt malament , fins hi tot han tingut que tancar per sempre .

Com ha afectat financerament el tancament de BBQ express?

Des del punt de vista financer tenim uns ingressos zero. A més a més el pagament dels nostres treballadors ens dona uns ingressos negatius.

I quins han estat els efectes emocionals?

Ha estat una muntanya russa d’emocions. Al principi de tot no sabiem que passaria ni quan acabaria. Ara mateix tenim sensacions mixtes, esperem que d’aqui poc podrem tornar a obrir el nostre restaurant .

Què vols que sàpiguen els clients i la comunitat sobre l’impacte del COVID-19 en els negocis i en les empreses en general?

Que en aquests temps l’ajuda mutua entre nosaltres és el més important i la ajuda de petits negocis pot ser la seva salvació . En general el nostre sector ho esta passant molt malament . Esperem que aquest infern acabi el més ràpid possible .

Redactor Junior

close

El més recent