Un relat en xarxa

/
22 views

Podeu llegir el relat sencer a RED Report.

Què havia passat? Res tenia sentit. L’Umi ben desconcertat, amb la joia brillant a la mà, se sentia culpable per haver acabat amb la vida del seu pare. Entre dubtes i temors, va deixar anar la joia de la seva mà, la qual va picar amb força contra el terra. Mentrestant, el seu pare seguia petrificat al terra de l’habitació amb els ulls en blanc, observant a l’Umi que estava de genolls amb llàgrimes pures i tremolors esgarrifosos.

De sobte, l’habitació on havia succeït la tragèdia, es va il·lumiar intensament. L’Umi, amb una gran incertesa, va xisclar. La brillantor s’apagà de cop i volta. Tanmateix, va sentir com un flaire d’aire fresc li acariciava la cara. Va obrir els ulls lentament i va aparèixer en un camp ple de flors que l’hi resultava familiar. Aquell paratge era igual que la foto número 6 que es va trobar a la caixa forta.

-Pare? On estàs? – va preguntar l’Umi amb veu tímida

-Benvingut Umi, sóc Eloah, el teu protector. I com tu, vaig arribar aquest mon paral·lel per un motiu: salvar el món.

(Continuarà…)

Redactor Junior

close

El més recent