Quan es recuperarà el turisme a Catalunya?

13 views

Aquest 2021 el turisme local està patint una gran devallada a causa del Covid-19. La por i la inseguretat que va portar l’any passat es possible que sigui visible en la temporada d’estiu que està per arribar.

Després d’una enquesta global, els experts han pogut analitzar les següents dades: Un 25% de la població afirma que viatjaran més del que acostumaven a fer. Per una altra banda, un 29% diu que viatjarà menys, ja sigui per por a la Covid-19 o per la mancança econòmica que ha causat el darrer any. Per tant, hi haurà una notable millora en el turisme?

L’aparició de vacunes millorarà la situació

Molts professionals creuen que amb el pas del temps podrem remuntar la situació que ens ha deixat aquest virus. Així ho afirma un estudi realitzat per ourworldindata que assegura que la situació epidemiològica no millorarà fins d’aquí 4 mesos i considera insuficient el percentatge de gent vacunada. Tot i aixó es podria dir que és el començament de la recuperació del turisme local.

Redactor Junior

close

El més recent