Your lie in April

/
13 views

Your lie in April, es una serie d’animació molt coneguda entre els fans de l’anime, ja que tè una gran historia, i un desenvolupament de personatges molt aconseguit.

La serie tracta d’un noi de 16 anys, Arima Kousei, que per raons familiars havia deixat de tocar el piano. Ell havia arribat a ser un gran pianista, ja que practicava diariament moltes hores. Ara però, al ja no tocar el piano se sentia com un mediocre, com una persona que no podia oferir res, i per tant caminava amb el cap baix.

Shigatsu wa Kimi no Uso (Your lie in April) | La Séptima Caja

La sèrie comença quan ell coneix a una noia anomenada Kaori Miyazono, una alegre i divertida violinista que renovarà l’antiga passió d’en Kousei per tocar el piano.Ja no es farà enrere, i caminarà sempre amb el cap ben alt.

La sèrie es pot trobar actualment a Netflix. Es una serie que recomano molt efusivament. Tot i que des de fora pot semblar una historia avorrida, t’acava atrapant i fa que l’espectador agafi un gran afecte per els personatges.

Redactor Junior

close

El més recent