One Piece: Realment val la pena?

/
44 views

One Piece és una sèrie que des de l’any 1997 fins avui en dia ha anat emitint episodis setmanals (aquesta setmana passada va sortir l’episodi 969). La sèrie està basada en el llibre, del que cada setmana es publica un capítol (actualment va pel capítol 1010).

One Piece': todo sobre el remake que prepara Netflix - Anime
Monkey D Luffy, el protagonista

La sèrie explica les aventures de Luffy, un jove que té el somni de trobar el One Piece i així convertir-se en el rei dels pirates. El One Piece és un tresor perdut de l’anterior rei dels pirates, Gol D Roger, qui abans de morir va amagar la clau de la seva fortuna i poder a l’illa més inòspita del Grand Line, el més perillós de tots els mars. Per aconseguir el seu somni Luffy haurà de formar una tripulació, amb qui viurà moltes aventures.

One Piece | Netflix: cuándo llegan más episodios | Spoiler - Bolavip
Imatge amb la tripulació que té a l’episodi 969 (potser s’hi incorpora algún personatge desconegut)

Aquesta sèrie la recomano molt perquè tot i que sigui llarga val la pena. És divertida, té els seus moments d’acció, i una evolució de personatges com cap altra. L’animació va millorant poc a poc i és una història que mai podràs oblidar i et farà tenir ganes de que surti el pròxim capítol quan abans millor.

Redactor Junior

close

El més recent