Marbella Vice, el nou projecte d’Ibai Llanos

10 views

El nou boom d’internet

Ibai Llanos ha explicat en un vídeo el seu nou projecte, en el qual està col·laborant Coolifegame (Jacky hai) sobre Marbella Vice: un servidor del videojoc Grand Theft auto V. Serà un servidor sobre roleplay (Una interpretació d’un personatge fictici en un videojoc). El servidor està inspirat en diferents elements espanyols.

Ibai nos enseña la ciudad de Marbella Vice en su servidor de GTA Online -  Vandal

Aquesta nova sèrie es va estrenar a la plataforma de Twitch. En un principi havia de començar el 4 d’abril. Aquell dia es va mostrar com era el nou servidor, però finalment es va endarrerir i no va començar fins l’11 d’abril. Hi ha 153 participants confirmats que s’uniran a l’inici del servidor, on a poc a poc se n’aniran unint més creadors de contingut. Podreu veure els participants a través d’aquest enllaç i també podreu anar el twitter de Marbella Vice a través d’aquest altre enllaç on podeu consultar la nova informació que anirà sortint.

Redactor Junior

close

El més recent