Lucifer, una serie que no et pots perdre

/
20 views

La serie Lucifer basada en el món dels dimonis ha causat un boom a Netflix. Aquesta ha estat ben valorada per una bona parts dels crítics i també pels usuaris de la plataforma.

Es va publicar el 25 de gener de 2016, va ser produida per Neil Gaiman, Sam Keith, Mike Dringenberg i la serie consta de 6 temporades, cadascuna amb un tema concret que està relacionada amb la vida del protagonista.

La história que narra aquesta serie és la de Lucifer Morningstar, el mateix diable. Aquest viu una vida corrent a la terra, on va a passar unes vacances. Ell treballa d’ajudant d’inspector de la policia de Los Angeles. A mesura que va passant la història, Lucifer va fent nous amics i, alhora, també es troba alguns problemes.

Una de les principals raons per les quals recomano aquesta sèrie és perquè és molt entretinguda de veure. A més, durant un temps s’ha mantingut en el top 1 de millors series de Estats Units.

Redactor Junior

close

El més recent