El boom de “The wild project”

20 views

Avui en dia, els Podcasts estan pujant com la espuma i cada vegada més creadors de contingut s’han sumat a aquesta tendència i l’han anat evolucionant dia a dia.

Hi han aplicacions que tracten sobre aquest tema, com per exemple la famosa aplicació Stereo, on diàriament es publiquen entrevistes i xerrades a creadors de contingut. En aquestes entrevistes solen parlar amb cantants, actors, i fins i tot, científics. Però sens dubte, el podcast que està tenint més atenció del públic és The wild project.

Fotografia del propi podcast

The wild project, dirigit per Jordi carrillo, més conegut com Jordi Wild, ja fa més d’un any que està sent transmès a múltiples plataformes com Spotify o Youtube. Després de tot aquest temps continua mantenint les mateixes visualitzacions que a l’inici del seu projecte. Un milió de visualitzacions aproximadament en cada entrevista realitzada. En efecte, durant aquest any ha aconseguit un milió de seguidors a la plataforma de Youtube i va camí dels dos milions.

El motiu d’aquest èxit tan proper es degut a la gran varietat de convidats als podcasts. Sense anar més lluny, una de les darreres entrevistes realitzades, va ser a en Quantum Fracture, un físic conegut per els seus videos a Youtube parlant de física quàntica, juntament, amb en Javier Santaolalla, un físic, ingenier i doctor que també fa videos.

Redactor Junior

close

El més recent