Ibai organitza combats de boxe entre creadors de contingut

15 views

El dimecres 17 de març, el famosíssim streamer Ibai Llanos va anunciar que diferents creadors de contingut lluitaran en combats de boxa entre ells.

En total seran 3 combats, eque enfrontaran a 6 creadors de contingut. El combat més popular, a causa de polèmiques anteriors, es el de el famós youtuber, streamer y exprofessional del joc League Of Legends Reven, qui lluitara contra el també youtuber y streamer ElMillor. En els seus canals es poden veure videos de ells entrenen molt dur pel dia del combat.

El segon combat que es farà es del famós youtuber i actual streamer Torete contra el streamer y exjugador de Handball Future, en el seus canals de YouTube hi han vídeos seus entrenant.

L’últim combat que es farà és el del famosíssim youtuber y streamer ByViruzz contra el famós streamer y jugador de rugby Mister Jagger. En els seus canals de YouTube hi han vídeos seus entrenant.

Els combats es realitzaran el dimecres 26 de maig, però potser es canvia la data. Els combats es transmetran en directe des del canal de Twitch de Ibai Llanos. També hi haurà actuacions, però encara no s’ha dit qui actuara.

Aqui estan els canals dels creadors de contingut per si voleu veurel’s entrenar:

Reven: https://www.youtube.com/user/LoLReven

ElMillor: https://www.youtube.com/channel/UCbz8OUTxrvanXs4SCUHxz3g

Torete: https://www.youtube.com/channel/UCz2Gl2VsV8SQSi2ZMkPBIVQ

Future: https://www.youtube.com/channel/UCNmapMhgKKhiL1QWA7c9zCw

ByViruzz: https://www.youtube.com/user/byViruZz

MisterJagger: https://www.youtube.com/user/themisterjagger

Ibai Llanos: https://www.youtube.com/channel/UCaY_-ksFSQtTGk0y1HA_3YQ

Redactor Junior

close

El més recent