La música d’estrena torna a sonar a Girona

5 views

El festival Strenes de Girona reuneix a molts artistes majoritàriament de Catalunya, com Judit Nedderman, Stay Homas, Oques Grasses, etc. En aquesta edició especial en temps de COVID, alguns grups fan el concert per partida doble. Les xifres dels darrers anys del festival són molt positives: 35.500 espectadors en l’edició de 2019 i una mitjana de més del 85% d’entrades venudes per cada edició.

“Tot i que ha sigut dificil en tot el temps de Covid programar concerts doncs es un gran alliberament que poguem fer-ho. Ara la gent a d’entrar 30 min abans si va a platea o 15 si va a les llotges, per tant és més facil des del punt de vista de l’organització”, va afirmar la director del festival.

El preu de les entrades va des dels 30€ la més cara fins a 5€. A causa de les limitacions d’aforament, molts artistes obten per fer dos concerts i que així la gent pugui gaudir d’una bona estona.

L’altre dia va tocar LilDami a la mirona i la gent s’ho va pasar molt bé tot i les mesures.

Encara falten per tocar Stay Homas, La Casa Azul, Oques Grasses, La Pegatina, Zoo i molts més. Peró es bastant difícil comprar les entrades degut a que s’acaben molt ràpid.

Redactor Junior

close

El més recent