Un cotxe de policia dels EEUU. (Neonbrand / Unsplash)

Deu morts en un tiroteig en un supermercat a la cuitat de Boulder, Colorado

13 views

Un home ha obert foc en un establiment de la localitat universitària de Boulder

Deu persones , inclòs un agent de policia de la localitat de Boulder , han mort quan un home armatha entrat al restaurant King Soopers de Colorado i ha obert foc contra les persones que hi havia l’interior.

L’atacant ja ha estat detingut i ja es troba sota custòdia de les autoritats, tot i que encara no es coneixen els motius. L’home, armat amb un fusell d’assalt, va obrir foc a l’interior d’un supermercat de la cadena King Soopers, en una ciutat de poc més de 100.000 habitants al nord de Denver. “Va entrar i va començar a disparar” va relatar una de les victimes.

Redactor Junior

close

El més recent