Els jocs florals a Bell-lloc

6 views

Descobrim tots els detalls de com serà aquesta festa que se celebrarà el 23 d’abril

Falten pocs dies per la festa de Sant Jordi i, com cada any, Bell-lloc celebrerà una jornada en aquest dia per tal de celebrar el dia de la cultura. Per tal de fer-ho, Bell-lloc realitzarà la lectura dels diferents poemes guanyadors en aquest dia tant especial per al centre: el 23 d’abril.

Els carrers estan plens de botiguers que venen diferents llibres per promocionar el seu propi negoci. La venta d’aquest sempre augmenta cada any durant aquesta època i és el moment ideal pels comerciants per vendre aquests tresors que narren històries.

Aquest any, l’escola realitzarà un instagram live a les 12:30 del mateix dia. Els diferents professors de català de 3r d’ESO i 4t d’ESO han sel·leccionat a uns alumnes per tal de mostrar-se al públic. Per poder-se connectar al directe simplement caldrà accedir a l’instagram de Bell-lloc per gaudir de la sessió.

Redactor Junior

close

El més recent