Roger Canals: “Porto el Lloret FC al meu cor des de molt petit”

/
31 views

En Roger Canals Herrer és un jove estudiant de l’escola Bell-Lloc del Pla de Girona. Actualment viu a Lloret de Mar, té 15 anys i està cursant quart d’ESO. Una de les seves grans passions és el futbol.

A quins equips has jugat al llarg de la teva vida?

Quan tenia 5 anys vaig començar a jugar a futbol a l’equip Blanc i Blava. Dos anys més tard vaig marxar al Lloret FC i em va arribar una oferta del Llagostera que vaig acceptar ja que era una molt bona oportunitat. Allà vaig veure que no em donaven els minuts que em mereixia jugar i vaig decidir tornar a l’equip on jugo actualment, el Lloret FC.

Fins quina edat creus que jugaràs al futbol?

Actualment, a l’equip equip on estic jugant hi estic molt a gust, es respira un ambient molt sa per part dels jugadors i de la junta directiva i espero seguir en aquest equip fins que deixi el futbol, i de moment no tinc pensat deixar de jugar a un esport que és la meva passió.

Roger Canals Herrer, en una imatge a Bell-Lloc del Pla(Girona)

En quina posició jugues?

Normalment jugo de mitja punta però a vegades em posen de pivot defensiu.

Hi estàs a gust?

Sí, hi jugo a gust. Però últimament estic jugant de pivot defensiu i cada cop m’agrada més jugar en aquesta posició.

Tens pensat en un futur no molt llunyà canviar de club?

En el club que jugo actualment hi estic molt content i no tinc pensat deixar un club que porto al meu cor des de molt petit. Tampoc puc dir que no canviaria d’aires si es donés una situació en la que m’arribés una oferta d’un club que m’ajudés molt en la meva carrera futbolística.

Redactor Junior

close

El més recent