VII cursa Tradeinn contra el càncer

25 views

Ningú s’atura davant l’esport i la salut, i és per això que tothom podrà participar a la séptima edició de la cursa Tradeinn que tindrà lloc des del 24 de gener fins al 7 de febrer

Per poder participar a l’esdeveniment, els concursants hauran d’inscriure’s a la pàgina web o presencialment a la seu de l’AECC Girona (carrer Albereda, núm. 3-5, Girona), a l’estand de l’esdeveniment (a la plaça Catalunya) o a les juntes locals de l’AECC de la província de Girona.

Els participants tindran dues modalitats de concursar: el dorsal digital, amb preu de 5 euros, o el dorsal digital amb samarreta, per 8 euros. A més a més, a els concursants els hi arribarà el dorsal per correu o hauran de recollir la samarreta, si l’han solicitat.

Portada iniciativa AECC

Aquest any, la cursa Tradeinn ofereix als concursants diverses rutes, que s’estenen per tota la província de Girona, amb diferents punts de pas per a col·laborar amb la iniciativa de la lluita contra el càncer. El circuit també pot ser de lliure elecció i, a sobre, es pot participar en un sorteig prenen una fotografia d’un punt de pas i publicant-la a les xarxes socials amb el hashtag #jocorropertu i etiquetant a l’AECC Girona.

Al acabar la cursa, els resultats es publicaran a la pàgina web i tots els concursants rebran un diploma per correu electrónic.

Darrera cursa Tradeinn contra el càncer

Redactor Junior

close

El més recent

Més adrenalina

Acció, velocitat i un gran risc Tony és un antic campió de motocròs amb una vida