Trump abandona la casa blanca

23 views

Biden, nou president d’Estats Units

L’expresident dels Estats Units, Donald Trump, va abandonar la Casa Blanca el dia 20 de gener després de perdre les eleccions contra el candidat demócrata Joe Biden. Recordem que abans de deixar la Casa Blanca en Trump va culpa en Biden de fer trampes en les eleccions i, tot i que es va demostrar que no va fer trampes per falta de proves, en conseqüència d’aquestes afirmacions alguns seguidors de Trump es van manifestar i van arribar el punt d’entrar el Congrés per la força.

Ara que hem repassat els fets anteriors anem a analitzar com va sortir en Trump, a les 8 del matí es va anar (dos de la tarda hora espanyola). “Estem veient xifres que mai s’havien vist, fins i tot amb la pandèmia”, va senyalar en el seu últim discurs a la Base Andrews. “No vam ser una administració corrent” afegia, abans de celebrar que havia creat llocs de treball i que la gent estava contenta. Tmbé va demanar a la gent que el recordés i a Biden que no pugés els impostos. Finalment va dir: “Tornarem, d’alguna manera”.

Il·lustració de Joe Biden com a president extreta de pixabay.

Trump ha sigut el primer president en no donar el relleu en tota la història i també no va estar presenten el traspàs de poders. Tampoc va fer el camí tradicional per la casa blanca amb el nou president i amb la primera dama ni tampoc va plantejar-se tenir alguna trobada amb en Biden. Més enllà de tot això Trump va desitjar bona sort a Biden per “mantenir els Estats Units segura i pròspera”.

Redactor Junior

close

El més recent

Més adrenalina

Acció, velocitat i un gran risc Tony és un antic campió de motocròs amb una vida