Comencen els trimestrals

15 views

A Bell-lloc els estudiants van començar amb els estudis la setmana passada

Els alumnes de Bell-lloc van começar la passada setmana els trtrimestrals. Els trimestrals són exàmens que és fan quan acaba el trimestre per veure com és el teu nivell i què has ha après. També són molt important perquè varia molt amb la teva nota.

Molts estudiants han començat a estudiar fa setmanes perquè saben com d’important que son els trimestrals per ells. Més per als estudiants de 4t d’ESO perquè afecta el seu futur la nota i també decideixen si pots passar a batxillerat o no.

Els trimestrals comencen el divendres 05/03 i acaben el dimarts de 09/03. El divendres es fan els exàmens de l’optativa 3, de matemàtiques i d’anglès. El dilluns de socials, català i a la tarda lliure. Finalment el dimarts hi han els exàmens d’optativa 1, castellà, optativa 2 i religió.

Redactor Junior

close

El més recent

Més adrenalina

Acció, velocitat i un gran risc Tony és un antic campió de motocròs amb una vida